Najnovšie recenzie zo sekcie Sady erotických pomôcok
Viac produktov vyhodna cena
Tento výrobok som si vybrala pre svoj prvý nákup.Na skúšku,vyskúšať niečo,čo som doteraz nikdy neskúšala.Doteraz nebol taký partner,ktorý by súhlasil s hračkami pre dospelých,pre okorenenie vzťahu (sexu).Tak preto na začiatok taký malý šikovný balíček v ktorom toho je dosť na prvé testovanie.Ale určite to nebol môj posledný nákup.
- Prisposobive
- Všetko potrebné pre uspokojenie oboch. Vajíčko ma dobrý vykon, vibrátori ideálny povrch aj hrubku, umelá vagína skvelý materiál.
- Skrtiace krúžky na penis, jeden ma malý priemer a druhý krátku životnosť.
Odporúčam, naša už druhá táto sada. Skvelý pomer cena, kvalita a množstvo hračiek.
Ja by osobne by som si to nekupila ale donutil ma k tomu moj manzel.Ale zivot prinasa stale nieco nove .Spokojnost
- dobra cena
- žiadna zmena
- slabé
- Dobre ako hračka pre šteňa
- Slabé
- Nefunguje
- Velkosti na vyber
- Material
- Veľkosť
- Hrubka
- Vybrácia
- Hlasitosť
- Veľmi dobrá kvalita a zaujímavý obsah
Úžasný darček, v ktorom si každý nájde to svoje pre svoje alebo partnerkino/partnerove potešenie.... Produkt prišiel v skvelom stave a určite by som odporučila tím, ktorí majú o takéto produkty v tomto balíčku zaujem.
Obsah nezodpovedal popisu, nahradené lacnými vecami..
- Spokojnost
Úplne popísať neviem, je to predsa len adventný kalendár, a okienka sa budú ešte len otvárať ...
- Super spokojnost
- Dobrá kvalita
- Nie je
Nizsia kvalita produktu, kruzok ma plastovy vypinac, posobi velmi lacno.
Pierko je na tenkej kratkej slamke, vypadavaju casti. Sviecku na telo sme sa radsej neodvazili testovat
- kvalita
Zobrazujem 61 - 80 zo 132 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...7 Ďalšie »